Possiblement un dels sectors que no s’ha vist greument perjudicat durant aquest confinament i crisi del Covid ha estat el digital, tot el relacionat amb el món de la programació i el desenvolupament no s’ha vist resentit, pràcticament al contrari, ara és quan és més necessari que mai, possiblement no sigui el teu sector i t’agradaria formar-te en aquests àmbits però no saps com fer-ho o veus com l’oferta formativa oficial no necessariament encaixa en aquest moment amb el que busques.

Barcelona Digital Talent és una plataforma que ofereix cursos formatius digitals en diferents àmbits de manera presencial i online i sense cost, ja que son cursos subvencionats, a més obtindràs un certificat al finalitzar el curs.

Hi ha diferents cursos d’especialització a escollir: Frontend Developer, Backend Developer, Mobile Developer, CRM & ERP Conultant, Cloud i Big Data.

A més de les possibilitats que ofereixen, potser el que més et preocupa és saber cap a on orientar la teva formació en materia digital, si no saps per on començar disposes d’un test i amb la formació també tens opció de mentoring, amb el que reorientar la teva vida professional et podria resultar molt més fàcil.

Tens més informació al respecte a la pàgina web oficial: https://barcelonadigitaltalent.com